Робоча група знайшла порозуміння щодо бюджетного процесу, - Вадим Кривенко (відео)
п’ятниця, 18 грудня 2015, 13:20

Робоча група за участю Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради та представників парламентських фракцій знайшла порозуміння щодо бюджетного процесу.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Кривенко сьогодні в ефірі каналу "112 Україна".

"Учора робоча група пройшлась по основним податковим нормам і новаціям та вирішила, що можна залишити, що потрібно змінити, а що – лишити у старій редакції. Кабмін пішов опрацьовувати ці матеріали", - повідомив народний депутат.

"Сьогодні знову робоча група збереться, і я впевнений, що ми до кінця відпрацюємо усі питання, які стосуються Податкового кодексу і далі займемося бюджетом на цій базі", - зазначив Вадим Кривенко.

За словами народного депутата, за необхідності ця робоча група збиратиметься щодня, і до 24 грудня закінчить роботу над документом.

"Є точки напруги, які стосуються малого бізнесу, оподаткування аграріїв, міжбюджетних відносин із місцевими бюджетами – це точки напруги, ті вузлики, які ми зараз розв’язуємо і точно знайдемо порозуміння", - сказав Кривенко.

"Ніхто не хоче зайти в наступний рік без бюджету, без Уряду, без коаліції. Це означає  залишитись наодинці зі своїми проблемами, нам тоді ніхто допомагати не буде", - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua