Роман Заставний допоміг знайти нове приміщення для школи мистецтв у Тернополі
понеділок, 2 жовтня 2017, 14:22

Народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Роман Заставний допоміг педагогічному колективу школи мистецтв у Тернополі знайти нове приміщення для закладу.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації «Народного фронту».

Свою адресу навчальний заклад змінить з наступного навчального року. Бажання переїхати в краще приміщення в батьківського і педагогічного колективів школи виникло ще близько 10-ти років тому, але лише нещодавно було знайдено порозуміння між побажанням учнів, батьків, педагогічного колективу та точкою зору місцевих посадовців.

Наразі для школи мистецтв знайшли потрібне приміщення, яке не заповнює одна із загальноосвітніх шкіл міста. «Завдання влади в цьому питанні: якнайшвидше узгодити всі організаційні моменти, в бюджеті на наступний рік закласти потрібну суму. До речі, вирішили залишити спільне фінансування школи обласною та міською владою. Зараз ми повинні втримати ці домовленості і далі їх відстоювати, щоби потім не було політичних демаршів. Це свого роду тест, чи здатні ми обєднатися і працювати, а не лише протестувати», - повідомив Роман Заставний.

У рамках переміщення школи мистецтв Роман Заставний опрацьовує з іншими народними обранцями Тернопільщини ідею створення на її базі спортивного проекту. Адже, як наголосив представник «Народного фронту», не правильно зосереджувати творчих діток виключно на мистецтві та нехтувати їхнім здоровям. То ж поєднання художніх занять зі спортивними – важливе для міцного майбутнього покоління.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua