Роман Заставний: Побувавши в регіонах, депутати починають працювати ефективніше
п’ятниця, 15 вересня 2017, 12:44

Особисто побувавши в регіонах України, парламентарії приймають більш правильні рішення.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат фракції «Народний фронт», голова міжфракційної групи «Тернопільщина» у Верховній Раді Роман Заставний після участі у виїзному засіданні Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, що відбулося в Тернопільській області.

«Дуже добре, що депутати приїжджають безпосередньо в регіони – вони починають орієнтуватися в ситуації, яка складається на місцях. Напевно, значно правильніші, логічніші будуть прийняті ними надалі закони, які впливають на долю людей, що на цих територіях проживають. Побачивши землю, як люди працюють на цій землі, побачивши і відчувши проблеми, які є – набагато швидше, ефективніше можна працювати в напрямку їх вирішення», - наголосив Роман Заставний.

За його словами, сьогодні в хорошого господаря, який думає про землю, працює на ній, дбає про людей, що його оточують, є достатньо можливостей розвивати, будувати власний бізнес.

«Сьогоднішній прогрес в розвитку підприємництва у сфері сільського господарства досить помітний. Більше того, цей розвиток правильний! Думаю, найближчим часом він складатиме вагому конкуренцію нашим сусідам, зокрема по західних кордонах України», - переконаний Роман Заставний.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua