Російські суди над українськими політв’язнями мають на меті залякати усіх українців, - Андрій Парубій (відео)
четвер, 20 серпня 2015, 11:37

Російські суди над українськими політв’язнями Олегом Сенцовим та Надією Савченко є демонстративними і прагнуть залякати українців.

Про це в ефірі «5 каналу» заявив Перший заступник Голови Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій.

«Суд  над Олегом Сенцовим, як і над Надією Савченко, це є  показові демонстративні суди. Фактично Путін демонструє, що кожен,  хто буде відстоювати позицію України і які попадуть в руки Росії, будуть нести найбільш жорстке покарання», - заявив Парубій.

«Це не має нічого спільного із судом, це показові дійства, які мають повністю абсурдні звинувачення, але їхні завдання - це психологічний страх для українців», - наголосив Перший віце-спікер.

Андрій Парубій зазначив,  що українське МЗС і міжнародне товариство мають не просто переконати, а змусити Путіна зупинити процеси над українцями.

«Треба зрозуміти, що Путін не зупинить їх добровільно, а тільки під потужним тиском зовнішніх  чинників, які покажуть, що продовження подібних процесів призведуть до його краху, і краху його влади», - резюмував представник «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua