Російська пропаганда і незаконний туризм на тимчасово окупованих територіях України мають бути припинені, - Микола Княжицький
вівторок, 10 травня 2016, 12:22

Голова Комітету Верховної Ради з питань культури та духовності, член фракції "Народний фронт" Микола Княжицький закликав народних депутатів підтримати законопроект № 2766 про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" щодо виключення російського медіа-продукту з квоти передач європейського виробництва.

Про це він заявив у вівторок під час Погоджувальної ради.

"Я наполегливо прошу фракцію "Радикальної партії", яка дала один голос (під час нерезультативного голосуванням за цей законопроект у другому читанні, - ред.), а також фракцію "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка дала лише шість голосів, підтримати цей законопроект і заборонити російську пропаганду. І це тоді буде ваш патріотизм, а не все інше", - наголосив Княжицький.

Крім того, Голова комітету зауважив на необхідності включити до порядку денного законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення отримання права в’їзду в Україну, включаючи тимчасово окуповані території, та виїзду з неї.

"Цей закон був підтриманий профільним комітетом ще рік тому, але, на жаль, не виноситься до зали. Це закон, який припинить незаконний в’їзд громадян за допомогою туристичних фірм до окупованих територій. Вкрай важливий закон, більше року ми його не приймаємо. Тому прошу його поставити на голосування", - резюмував Микола Княжицький.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua