Росія має бути ізольована від цивілізованого світу, - Андрій Помазанов (відео)
вівторок, 4 жовтня 2016, 11:05

Лише повна ізоляція Росії принесе Україні перемогу, заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов в ефірі одного з телеканалів.

Відповідаючи на питання про те, як Україна має реагувати на затримання на території Росії українського журналіста Романа Сущенка, депутат зазначив, що необхідно припинити всі політичні й дипломатичні зв’язки з Російською Федерацією.

"Ми повинні постійно працювати над тим, щоб посилювати санкції проти Росії – не лише підтримувати санкції, введені Заходом, а й запроваджувати власні. Зробити Російську Федерацію абсолютно ізольованою від усього світу", - наголосив Помазанов.

Він також висловив упевненість, що коли такі дії України отримають підтримку з боку держав усього світу, "Росія більше не матиме бажання викрадати наших та європейських громадян".

"Їм більше не потрібно буде дипломатів, вони зрозуміють, що вони – в ізоляції, і довго вони зі своєю нафтою в шлюпці не проживуть", - зазначив народний депутат.

"Я переконаний, що тільки ізоляція, тільки таким шляхом тиску тут можна досягнути перемоги", - підкреслив представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua