Росія намагається впливати на українських політиків через сфабриковані справи, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 28 березня 2017, 13:56

Рішення міського суду міста Єсентуки Росії щодо заочного арешту лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка є черговим проявом нігілізму з боку РФ та свідченням абсурдності дій і рішень, до яких вдається російське керівництво.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в ефірі одного з телеканалів.

"Це – цинічна й ганебна брехня кремлівської машини з метою впливати на українських політиків, які продовжують боротьбу за незалежність України та які є загрозою для існування російського режиму", - сказав Тетерук.

За його словами, те, що Російська Федерація за допомогою такого рішення звинувачує Арсенія Яценюка в тому, що він нібито брав участь у бойових діях, і це нібито є підставою для звернення в міжнародні інституції, - є намаганням Росії зруйнувати репутацію Арсенія Яценюка.

"Це також є черговим нехтуванням міжнародним правом, оскільки Інтерпол має ухвалювати рішення щодо затримання Арсенія Яценюка, який зараз активно використовує свій досвід для того, щоб опікуватись захистом України, використовуючи майданчики не лише у США, але й у Європі", - додав представник "Народного фронту".

"Ми бачили, що його останні зустрічі мотивують західних політиків об’єднуватись навколо України проти російської агресії. Тому рішення російського суду є черговим проявом нігілізму та свідченням абсурдності тих дій і рішень, до яких вдається керівництво РФ. Дуже прикро бачити, що Росія деградує, роблячи ставку на силу та повністю ігноруючи міжнародне право", - підсумував Андрій Тетерук.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua