Росія остаточно сформувалася як агресивний авторитарно-бандитський режим, - Максим Бурбак
понеділок, 7 травня 2018, 15:24

Росія остаточно сформувалася як агресивний авторитарно-бандитський режим, який грубо порушує міжнародне право і регулярно вчиняє воєнні злочини.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, коментуючи чергову інавгурацію Путіна.

"Сьогодні Москва вітала місцевого самодержця з черговою інавгурацією. Як жартують люди, на посвяти Путіна в президенти потрібно роздавати не запрошення, а довічні абонементи. Росія остаточно сформувалася як агресивний авторитарно-бандитський режим, який грубо порушує міжнародне право і регулярно вчиняє воєнні злочини. Зокрема, таким злочином була й організація так званих "виборів" Путіна в окупованому Криму", - написав Маским Бурбак.

Він також нагадав що фракція "Народний фронт" ініціювала Постанову Верховної Ради про недопущення виборів в окупованому Криму та невизнання їх результатів.

"Напередодні цього протиправного "голосування" "Народний фронт" ініціював ухвалення Постанови Верховної Ради про невизнання виборів президента Росії. Ухваливши цю Постанову, український парламент назвав результати цих примусових "виборів" нікчемними й такими, що не мають жодних правових наслідків. Верховна Рада звернулася до міжнародної спільноти застосувати додаткові санкції проти Російської Федерації, в тому числі персональні. Також нагадаю, що 2016 року за ініціативою Арсенія Яценюка Верховна Рада ухвалила аналогічну постанову щодо нікчемності "виборів" до Держдуми Росії", - наголосив керівник фракції.

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua