Росія переслідує Меджліс через страх перед об`єднаним кримськотатарським народом, - Логвинський (відео)
п’ятниця, 13 травня 2016, 11:29

Росія продовжує переслідування і утиски кримських татар, аби залякати їх та припинити будь-яку їх боротьбу за право на існування і розвиток народу навіть в умовах окупації.

Про це в коментарях журналістам заявив депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський, коментуючи учорашнє затримання російською ФСБ заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

"Репресії з боку так званої окупаційної влади, шайки бандитів, вони не припинялися, вони тривають постійно. Тому ми готові протистояти і давати відпір. Насправді для окупаційної влади Криму є шоковою ситуація, коли після того, як кримська окупаційна влада назвала Меджліс "екстремістською організацією", це жодним чином не вплинуло на народ. Оскільки кримські татари не злякалися, а навіть об'єднали всі свої сили заново", - сказав Логвинський.

"Що стосується переслідування заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова, людини, яка душею і тілом захищала Україна, я думаю, ми дамо гідну відповідь", - сказав народний депутат.

Представник "Народного фронту" підкреслив, що головне завдання, яке стоїть зараз перед Україною, максимально і всебічно захищати права своїх громадян, які перебувають в окупації і потерпають від тиску агресора.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua