Росія відмовляється сплачувати внески до бюджету Ради Європи, вимагаючи скасувати санкції в ПАРЄ, - Георгій Логвинський
середа, 26 червня 2019, 14:20

Українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи продовжує боротися за неповерненні Росії до Асамблеї і переконує інших депутатів не підтримувати країну-агресора.

Про це повідомив журналістам народний депутат фракції "Народний фронт", віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський в кулуарах Асамблеї.

За його словами, доповідь моніторингового комітету ПАРЄ щодо повноважень російської делегації все ще містить санкції проти Росії, тому росіяни відмовились одразу сплачувати заборгованість із членських внесків до бюджету Ради Європи.

"Зараз вони тиснуть на те, аби скасувати усі параграфи цієї доповіді, які містять санкції проти Росії. На комітеті ці параграфи були зняті, але поправками ми їх повернули назад", - повідомив віце-президент ПАРЄ.

"Тепер ми маємо два важливих бої. Перший - на комітетах, де розглядатимуться наші поправки. Другий бій відбуватиметься вже у сесійній залі – голосування за ці правки і за саму доповідь", - сказав Георгій Логвинський.

Він також зазначив, що Росія в ПАРЄ хоче змінити правила і цим "показати неміч європейців".

"Ми повинні бути тут суб’єктами політики. Ми не повинні мовчати, а повинні пояснювати тим, хто підтримує країну-агресора, що ми боремося за Європу", - резюмував Георгій Логвинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua