Ryanair розширює карту польотів з України, - Володимир Омелян
вівторок, 20 листопада 2018, 16:46

Авіакомпанія Ryanair збільшує кількість маршрутів з України до країн ЄС.

Про це повідомили міністр інфраструктури України, представник партії "Народний фронт" Володимир Омелян та комерційний директор авіакомпанії Ryanair Девід О’Брайан на спільній прес-конференції.

"Ryanair – з Україною. І це – важлива перемога, яка ще 2 роки тому здавалася недосяжною", - наголосив Володимир Омелян.

За його словами, завдяки прозорим правилам гри, а також чесній конкуренції, які Міністерство інфраструктури встановило на ринку авіації, європейські авіакомпанії вступили у боротьбу за українського пасажира.

"Громадяни України можуть скористатись доступними авіаперельотами. Частка лоукостів в міжнародних рейсах вже становить близько 30%, а ще декілька років тому це було менше 5%. Наразі різні авіакомпанії пропонують близько 110 рейсів за лоукост-тарифами. Вже сьогодні квиток на літак до країн ЄС за 350-700 гривень є реальністю. Інші авіакомпанії одночасно змушені підвищувати рівень сервісу для пасажирів, щоб утримати своїх клієнтів і виправдати вищі від лоукоста ціни", - зазначив він.

"Я хотів би зазначити, що перспективи нашої співпраці значно ширші: ми обговорюємо можливості створення IT-центру Ryanair в Україні, створення бази з обслуговування літаків та розширення географії польотів авіакомпанії до регіональних аеропортів", - додав очільник Мінінфраструктури.

Девід О'Брайан повідомив, що "Ryanair із задоволенням презентує свій графік польотів "Україна Літо 2019" за 22-ма літними маршрутами, включаючи 5 нових маршрутів до Афін, Дубліна, Манчестера, Софії та Пафоса. Польоти розпочнуться з квітня 2019 року і забезпечать понад 1 млн пасажирів через аеропорти Києва та Львова".

За його словами, це дозволить створити понад 700 робочих місць в аеропортах та на територіях присутності у Київській та Львівській областях.

"Щоб відзначити цю подію, ми оголошуємо про продаж квитків всього лише від 5 євро для подорожей у квітні та травні 2019 року на наших українських маршрутах, які можна бронювати до півночі четверга (22 листопада). Оскільки ці дивовижно низькі тарифи будуть доступні достатньо обмежений час, то пасажири мають зайти на сайт www.ryanair.com і швидко скористатися нагодою", - додав комерційний директор авіакомпанії Ryanair.

Графік Ryanair на літо-2019

З Києва

5 нових маршрутів: Афіни (2 рази на тиждень), Дублін (2), Манчестер (2), Софія (2) і Пафос (2)

17 маршрутів: Барселона (4), Берлін-Шенефельд (4) Братислава (2), Бидгощ (2), Гданськ (2), Краків (3), Лондон Станстед (5), Познань (2), Стокгольм (3), Вільнюс (3), Варшава Модлін (4) і Вроцлав (3)

Зі Львова

5 маршрутів: Дюсельдорф (3 рази на тиждень), Краків (3), Лондон Станстед (3), Меммінген (2) і Варшава Модлін (3)

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua