Саакашвілі намагається перекласти на інших свою відповідальність за відсутність в Одесі реформ, - Андрій Помазанов (відео)
субота, 5 вересня 2015, 10:51

Звинувачення голови Одеської ОДА Михаїла Саакашвілі на адресу Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка є суто емоційними.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Помазанов у п’ятницю в ефірі каналу «Інтер».

«Я пам’ятаю, як три місяці тому ми в захваті коментували – можливо, дійсно, внесеться якась нова струя в Одесу – буде Саакашвілі, буде грузинська експертна думка, професійний підхід. Але, на жаль, за три місяці майже нічого не було зроблено», – сказав він.

«Ми бачили, що Саакашвілі їхав у автобусі, ламав забори, але ми не бачили реальних кроків. Тут можна згадати приказку: «Назвался груздем – полезай в кузов». Якщо він вважав, що в Одесі буде простіше, краще, ніж у Грузії – він трохи не розрахував», – зазначив представник «Народного фронту».

Водночас Андрій Помазанов припустив, що заява Саакашвілі мала політичний підтекст.

«Можливо, він - як любить казати один з наших політичних лідерів "всьо пропало", що всі навколо винні – просто намагається таким чином звалити на інших свою неспроможність щось зробити в Одесі, провести реформи. І ті заяви, які він робить, виглядають лукавими. Можливо, дійсно, в нього є далека ціль створювати власні політичні проекти, бути прем’єр-міністром і тому подібне», – пояснив він.

«Тому в даному випадку я вважаю, що всі його звинувачення є абсолютно емоційними, і Прем’єр-міністр на це абсолютно чітко наголосив, що не ображається, і говорить про те, що пане Саакашвілі, якщо є проблеми – будь ласка, дзвоніть, ми всім допоможемо», – резюмував Андрій Помазанов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua