Саакашвілі розпочав парламентську кампанію, – Олександр Дроздик (відео)
середа, 20 січня 2016, 11:35

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі завершив віртуальну боротьбу з корупцією та розпочав реальну кампанію з перевиборів до Верховної Ради.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Дроздик в ефірі каналу «Еспресо ТВ» у вівторок, 19 січня.

«Я підтримую й завжди підтримуватиму всіх, хто бореться з корупцією в цій державі, за однієї умови: ця боротьба має бути реальною, а не віртуальною», – зазначив депутат.

Водночас він повідомив, що наразі «губернатор Одеської області під маркою антикорупційного форуму, чи руху за очищення, намагається на темі боротьби з корупцією, яка дійсно є дуже болючою, займатися самопіаром, популізмом і всім, чим завгодно, окрім, власне, боротьби з корупцією».

Як зазначив представник «Народного фронту», посилаючись на слова Боровика, у Харкові, створюється нова політична сила.

«Це свідчить про те, що словесна боротьба з корупцією завершилася, а почалася реальна передвиборна кампанія, реальні дії, спрямовані на перевибори до Верховної Ради. Це робить пан Саакашвілі та ті, хто разом з ним стояв на форумі», – пояснив депутат.

«Це виглядає особливо цинічно, оскільки захід проводився в день, коли Одеська область потерпала від негоди – там десятки населених пунктів залишились без світла, – її губернатор залишає свій регіон, їде в Харків і розповідає, як треба жити», – підсумував Олександр Дроздик.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua