НАБУ веде політичну гру з метою домогтися переобрання більш керованого парламенту, - Вікторія Сюмар (відео)
вівторок, 11 липня 2017, 19:27

Заява керівника САП Назара Холодницького про підготовку подання на представника фракції “Народний фронт” Дениса Дзензерського є нічим іншим як елементом політичної гри, кінцева мета якої — розвалити коаліцію, парламент та домогтися обрання більш керованого, популістського і проросійського наступного складу Верховної Ради.

Про це заявила заступник керівника фракції “Народний фронт” Вікторія Сюмар в інтерв'ю журналістам.

Вона зазначила, що її вкрай здивував той факт, що саме у той час, коли парламент розглядає подання про зняття депутатської недоторканності з окремих депутатів, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький оголошує в соціальній мережі про ще одне подання, що готується.

Я зараз хочу піти в зал і поставити питання пану Холодницькому: Якого біса за півгодини до голосування з'являється подання на Дзендзерського? Це для чого? Щоб мобілізувати депутатів, аби кожен розумів, що він буде наступний? Це не можна було зробити після голосування? Це була якась така гостра критична необхідність? Це що було?”, - обурилася народний депутат.

На її думку, такі дії можна розцінювати як політичну гру.

Якщо це була політична гра, то з якою метою? Розірвати “Народний фронт”? Розірвати більшість? Гаразд, ви це зробите. Далі що? Перевибори? Окей. Ми отримаємо достатньо популістський, лівий і багато в чому проросійський наступний парламент. Отримаємо конфлікт між Президентом і наступним парламентом. Отримаємо значно серйозніше посилення олігархічних кіл, які вкладуться точно вже в цей процес, щоб мати цей контрольований парламент. Не усвідомлювати сьогодні цих наслідків, це, даруйте мені, треба бути не політиком, а йти десь корів доїти. А тут сидять “красавці” і вважають себе великими справедливцями. Ви знаєте, треба ставити на результат, а не на процес, як це зараз було зроблено в залі. Якщо цього результату не буде, все це коту під хвіст”, - наголосила Вікторія Сюмар.

У свою чергу сам народний депутат Денис Дзензерський, відповідаючи на запитання журналістів, заявив, що він вперше почув про подання на нього саме від них. Разом з тим він наголосив, що ставиться до цієї інформації спокійно, і якщо відповідне подання потрапить до Верховної Ради, тоді вже можна буде говорити по його суті.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua