Савченко протиставляє себе не владі, а українському народу, – Тетяна Чорновол (відео)
четвер, 22 березня 2018, 13:48

Надія Савченко насправді протиставляє себе не чинній владі, а всьому українському народу.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол під час виступу з трибуни Верховної Ради.

«Тут немає протистояння українського народу і цього залу, тут є протистояння українського народу і Наді Савченко, в якої виросла корона до небес, і вона вирішила, що може протиставити себе всьому народу і зайти у владу, в Адміністрацію президента», – наголосила депутат.

«Зараз дуже зручно протиставляти українців і владу, але якщо подивитися на нашу роботу протягом останніх кількох років, можна зробити один висновок: чинна влада – це перша українська влада за дуже довгу історію, і ми можемо цим пишатися, оскільки ми протистоїмо агресії Росії – величезної кровожерної імперії, яка протягом століть ламала нас та інші нації», – додала представник «Народного фронту».

«Це гидко, коли корона однієї людини створює в усій країні таку ситуацію, яка дає можливість нищити українську державну владу та привести сюди Росію. Якщо впаде наш парламент, то сюди прийде російський парламент, російський президент – Путін, держава-агресор», – заявила вона.

«Я дякую всім героям України, серед яких дуже багато тих, хто не має відповідної зірки, на яких зараз тримається Україна. Вони є скрізь, вони є в усьому українському суспільстві – тут, в уряді, серед чиновників, міліціонерів – серед усіх. На них зараз тримається вся держава. Слава Героям України!» – наголосила Тетяна Чорновол.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua