СБУ має вивчити всі обставини провокаційної діяльності Савченко, - заява "Народного фронту"
понеділок, 27 лютого 2017, 17:18

Поїздки Надії Савченко до окупантів, під час яких вона, на відміну від ОБСЄ, отримує ексклюзивні допуски у режимні зони бойовиків, а також численні заяви у руслі московської пропаганди – все це дає підстави вважати, що Савченко є глибоко інтегрованим в українську політику російським агентом.

Про це йдеться у заяві партії "Народний фронт".

"Наша політична сила звертається до СБУ із закликом вивчити всі обставини провокаційної діяльності Савченко. У тому числі у період, що передував її "полону" та "перебування" у російській в’язниці. Вся правда про Савченко має стати відомою для того, щоб наше суспільство отримало щеплення від фсб-шних спецоперацій, які народжують псевдогероїв. Країна повинна знати, чи відповідають дійсності підозри про те, що і полон, і російський суд, і звільнення цієї особи було лише бутафорією за сценарієм ФСБ", - говориться у заяві.

У "Народному фронті" заявили, що вся діяльність Савченко спрямована на легалізацію бойовиків як переговорної сторони з тим, щоб продемонструвати світові начебто в Україні відбувається громадянський конфлікт, а не зовнішня агресія з боку РФ.

"Діяльність Савченко виглядає ще огидніше через те, що за неї під час "полону" вболівала вся Україна, домагалися звільнення найвпливовіші політики світу, в обмін було віддано двох російських спецназівців, що прийшли з війною на нашу землю", - наголосили у НФ.

У партії висловили переконання, що професійне розслідування має дати також відповідь на те, яку роль у потраплянні Савченко у Верховну Раду України зіграла спайка Медведчук-Тимошенко, а також - хто саме координував заведення у парламент через "Батьківщину" людини, що публічно працює на інтереси сепаратистів.

"Захищаючи себе на фронті держава не менш ефективно повинна зупиняти підривну діяльність у середині країни. Останні повідомлення про те, що Савченко їздила на передову і закликала бійців покинути позиції, – це державна зрада. Україна переможе тоді, коли швидко і рішуче даватиме відсіч провокаторам, якими б мандатами вони себе не прикривали", - сказано у заяві.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua