СБУ саботує розслідування діяльності Столярової і Шувалова. "НФ" звертається до Президента, - народний депутат (відео)
четвер, 15 вересня 2016, 13:23

СБУ не проводить перевірку діяльності російських пропагандистів телеканалу "Інтер" Марії Столярової та Ігоря Шувалов, а також українських депутатів Капліна, Борислава Берези та Добродомова, які користувались їх послугами.

Про це повідомили народні депутати фракції "Народний фронт" на брифінгу після зустрічі з заступником голови СБУ Михайлом Глуговським.

"Керівництво СБУ не проводить жодного розслідування за нашим депутатським зверненням, яке було подано 10 днів тому", - заявив член фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов.

"Столярова була видворена з території нашої держави, а Шувалов продовжує вільно працювати на телеканалі "Інтер", веде диверсійну війну проти української держави. СБУ вважає, що немає ніяких підстав притягнути Шувалова до відповідальності і видворити його з території України", - додав народний депутат.

Представник "Народного фронту" також звернув увагу, що факти співпраці народних депутатів Капліна, Добродомова та Борислава Берези з кремлівськими пропагандистами теж не були взяті до уваги СБУ.

"Не було проведено допит в межах кримінального провадження чи досудової перевірки, не було навіть простого спілкування органів спецслужб ", - зауважив Помазанов. 

"Тому сьогодні ми звертаємося до Президента України, як гаранта Конституції, Головнокомандувача Збройних Сил, керівника РНБО взяти боротьбу з російською пропагандою під свій контроль. СБУ має відчути, що є політична воля на те, щоб притягати до відповідальності іноземних диверсантів і зупинити інформаційну війну проти України", - резюмував член фракції "Народний фронт".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua