Сергій Пашинський: Силові органи мають регулярно звітувати у Верховній Раді та перед суспільством за свої рішення (відео)
понеділок, 15 червня 2015, 13:53

Силові органи мають регулярно звітувати у Верховній Раді та перед суспільством за свої рішення та актуальні питання.

Про це в коментарі журналістам у Парламенті заявив голова Комітету з питань національної  безпеки і оборони, народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський.

«Враховуючи колосальний інтерес суспільства до деяких подій, як, наприклад, втеча Сергія Клюєва, до корупції, про яку час від часу ми озвучуємо самі, ми повинні привчити наші силові органи  звітувати перед суспільством. І не загальними заявами, а конкретними справами, конкретними арештами або давати інформацію про те, чого це не робиться», - сказав народний депутат.

«Наприклад, ми маємо інформацію про те, що МВС, за моїм депутатським зверненням, порушило кримінальну справу проти БРСМ і в день пожежі зранку прокуратура цю справу закрила», - наголосив Сергій Пашинський.

«Є конкретні факти, є конкретні підписи і це треба аналізувати і приймати управлінські рішення. Тому ми за те, щоб правоохоронні органи звітували і перед суспільством, і перед Парламентом», - резюмував представник «Народного фронту».

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua