Сергій Пашинський закликав парламент ухвалити три важливі законопроекти через ситуацію в зоні АТО (відео)
понеділок, 13 липня 2015, 15:49

Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський наполягає на ухваленні парламентом законів, які покращать дисципліну серед військових та усунуть проблему контрабанди в зоні АТО.

Про це він заявив під час Погоджувальної ради.

«Я уважно слухав нашу Погоджувальну раду і у мене склалося враження, що Путін вивів усі війська з території України, що ми вже вийшли на наш державний кордон, облаштовуємо його і в принципі нас ця тема уже не цікавить», - сказав Сергій Пашинський.

«На жаль, це не так. Іде концентрація російських військ, міняється тактика розвідувально-диверсійних груп, кожен день ми несемо втрати, а наш парламент займає дещо страусину позицію», - зазначив народний депутат.

Голова Комітету з питань нацбезпеки звернувся до керівництва парламенту ухвалити три надважливі законопроекти, які мають прикладне значення в зоні АТО з огляду, що російська агресія нікуди не поділася.

«Враховуючи те, що тактика розвідувально-диверсійних груп дещо змінилася, необхідно прийняти низку законопроектів. Це законопроект №2806 – про індивідуальну безпеку; це законопроект №2553 - про особливості адміністративних порушень військовослужбовців, враховуючи дуже низький рівень дисципліни в армії; а також президентський законопроект №2709а щодо поводження із затриманими товарами в зоні АТО», - сказав Сергій Пашинський.

«Я дуже прошу внести ці законопроекти до порядку денного. Вони не є контраверсійні, але це те, що ми маємо робити відносно зони АТО», - резюмував представник «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua