Сергій Пашинський: Закони, що мали б посилювати обороноздатність та безпеку держави, стали жертвою популізму та демагогії (відео)
вівторок, 15 вересня 2015, 18:08

Закони, що мали б посилювати обороноздатність та безпеку держави в умовах військової агресії Російської Федерації, стали жертвою популізму та демагогії, які панують у сесійній залі напередодні місцевих виборів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський після відхилення урядового законопроекту 2036-а "Про розвідувальні органи України" та "Про телекомунікації", який мав полегшити збір інформації службою зовнішньої розвідки.

За словами народного депутата, законопроект 2036-а пропонував дві норми.

"Перше, закон дозволяє збирати інформацію та здійснювати проведення заходів розвідувальної діяльності, як це, наприклад, дозволено правоохоронним органам в рамках їх компетенції", - сказав Пашинський.

"Друге, ми просимо надати право зовнішній розвідці користуватися цими технічними засобами в рамках їх компетенції. Більше ніякої інтриги тут немає", - додав він.

"Друзі, ну давайте хоч якось відповідально ставитися до нашої роботи. Ми прийшли сюди не піаритися, ми прийшли сюди захищати нашу державу", - звернувся Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони до сесійної зали.

За словами Сергія Пашинського, військова агресія Російської Федерації нікуди не поділась, на українських кордонах зосереджена колосальна кількість військ. 

"Наш комітет безуспішно добивається, аби дозволити демобілізованим заключити контракт на півроку. Цей законопроект так і не включений до порядку денного. Ми розглядаємо надзвичайно "важливі" питання про паркування, але ми маємо пам'ятати, що якщо хочеш миру - готуйся до війни", - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua