Сергій Пашинський: Імплементація Мінських угод – це українські закони на Донбасі (відео)
п’ятниця, 16 вересня 2016, 13:56

Питання інтеграції окупованого Донбасу в Україну може бути реалізоване лише після виходу України на свої кордони та встановлення повсюдно українських законів.

Про це заявив заступник голови фракції  "Народний фронт", голова Комітету з питань національної  безпеки та оборони Сергій Пашинський в ефірі ЗІК.

"Ми повинні повертати свої території! Чи можемо ми їх повернути військовим шляхом? Інформую всіх, і не слухайте ніяких популістів, брехунів, демагогів. Поки в Москві сидить Путін, поки 200 тисяч російських військовослужбовців знаходиться на нашому кордоні, поки там знаходиться російсько-терористичне угрупування кількістю 50 тисяч осіб, поки російська армія в 7 раз  перевищує українську, поки військовий бюджет РФ в 15 разів більше за український – це на даному етапі неможливо, хоча дуже хочеться. Ми уже мали приклад, коли ми ввели війська відсікати ЛНР-ДНР, і чим це закінчилось: підлим незаконним, ударом у спину (мається на увазі Іловайськ – ред.)", - зазначив Пашинський.

За словами голови Комітету з питань національної безпеки та оборони, є два вірогідних варіанти по майбутньому Донбасу. Перший – це від’єднати і забути. Друге, поступова імплементація Мінських угод.

"Там все не так просто. До нас приїздять два міністри і говорять, що імплементація Мінських угод з їх точки зору – це амністія Гіві з Моторолою у Верховній Раді, а з нашої точки зору імплементація – це вихід на кордон і встановлення законів України на окупованій території. І лише після того, для тих, хто не забруднив руки в крові, можна розглядати в процес амністії», - резюмував Сергій Пашинський.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua