Сергій Пашинський: Ми не можемо допустити провал державного оборонного замовлення в 2017 році (відео)
понеділок, 19 грудня 2016, 13:26

Напередодні нового року депутати мають згадати про обіцянки виборцям захищати державу і більше уваги приділити питанням оборони, а не особистому піару.

Про це заявив заступник голови фракції “Народний фронт”, Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський.

“Наша доблесна Верховна Рада, підкуплена онищенками, клюєвими, курченками, Онищенко навіть явку з повинною написав, розказав, що підкупив 70 негідників, провалила державне оборонне замовлення. У мене немає коментарів, ці люди, які це провалили, посміхаються в телекамери, розказують про святого Миколая, про боротьбу з корупцією, а насправді вони негідники і зрадники своєї Батьківщини”, - заявив Пашинський.

“Саме тому хотів би публічно звернутися до представників Кабінету міністрів Укрїни і проінформувати про рішення нашого комітету. Державне оборонне замовлення провалене, ми не можемо допустити таку ж ситуацію в наступному році, і ми вимагаємо запустити процедуру державних гарантів для фінансування державного оборонного замовлення. Прошу пана Кириленка донести цю думку до Прем'єр-міністра Гройсмана”, - додав представник “Народного фронту”.

Крім того, Голова комітету з питань національної безпеки та оборони наголосив на необхідності ухвалення до кінця року законопроекту про підвищення одноразових виплат сім'ям загиблих військовослужбовців.

“І з точки зору організації роботи Верховної Ради і нашого комітету інформую пана спікера, що в нас склалась дуже цікава ситуація. Більшість членів комітету вимагає ультимативно прийняття постанови №5543 про виключення Савченко Надії з персонального складу Комітету з питань національної безпеки і оборони, звільнивши її від обов'язків члена цього комітету”, - заявив Пашинський.

Як відомо, проект відповідної постанови підготовлений депутатами Березою Ю.М, Вінником І.Ю., Фріз І.В., Мосійчуком І.В.,Тимчуком Д.Б., Купрієм В.М., Тетеруком А.А.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua