Сергій Пашинський: Новий закон про нацбезпеку дозволить ефективніше боротися з окупантом (відео)
понеділок, 26 лютого 2018, 15:17

Новий закон про національну безпеку України має бути ухвалений найближчим часом.

Про це заявив на Погоджувальній раді народний депутат фракції «Народний фронт», голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

«Варто згадати реакцію Росії на наш закон про реінтеграцію. Це зайвий раз підтверджує, що парламент України ухвалив правильний і необхідний закон й те, що у нас є законодавчі інструменти, щоб відстоювати нас у боротьбі із Російською Федерацією», - заявив Пашинський.

«Саме тому я просив би керівництво парламенту і керівництво фракцій підтримати і звернутись до Президента прискорити внесення закону про національну безпеку і оборону. Це системний і фундаментальний закон, який виписувався апаратом Президента разом з консультантами наших партнерів, і, сподіваюсь, що найближчими днями він буде внесений, що дасть нам можливість об’єднатися заради національних інтересів», — підкреслив голова комітету з нацбезпеки.

Також Сергій Пашинський звернув увагу на те, що завтра у першій половині дня роботи Ради розглядатиметься низка соціальних законів щодо військовослужбовців та учасників бойових дій.

«Дуже прошу сконцентруватися», - резюмував народний депутат.

Як відомо, проект закону «Про нацбезпеку України» розроблявся експертами НАТО, США та Європейського Союзу з метою приведення української законодавчої бази у відповідність до стандартів держав-членів НАТО. Після ухвалення парламентом цей закон має стати основою для розробки та оновлення законодавства у сфері національної безпеки.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua