Сергій Пашинський: Оборонний комітет вивчить "газовий контракт Тимошенко" на предмет загрози національній безпеці України (відео)
середа, 21 червня 2017, 17:52

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони займеться "газовим контрактом Тимошенко" після висновків  щодо нього Комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної  політики та ядерної безпеки.

Про це заявив Голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський на засіданні комітету.

"Поступила пропозиція звернутися до паливно-енергетичного комітету, отримати їх фаховий висновок з точки зору їх оцінки цього контракту на національну безпеку", - повідомив Пашинський.

"Питання не знімається з порядку денного нашого комітету. Мусимо отримати висновки комітету з питань ПЕК. Мін'юст та НАК "Нафтогаз" мають надати чіткі рекомендації з цього питання, щоби ми почали його розгляд на нашому комітеті", - уточнив він.

"Як тільки ми будемо готові, ще до канікул ми проведемо засідання з цього питання. Запрошуємо усіх журналістів, тому що це питання буде у відкритому режимі, запрошуємо зацікавлених народних депутатів. Я знаю, що фракція "Батьківщина" виявила своє бажання прийняти участь у нашому комітеті. Якщо буде дуже багато людей, ми шукатимемо більше приміщення", - додав Пашинський.

Також на комітеті обговорили  пропозицію відзначити державними нагородами осіб, які займалися судовим позовом проти "Газпрому" в Стокгольмському арбітражному суді.

Члени Комітету з питань національної безпеки та оборони проголосували за відповідну пропозицію звернутися із цього питання до президента. Утрималася лише Надія Савченко.

"Пані Савченко, коли люди виконують добре свою роботу їх треба нагороджувати, а коли погано - треба звільняти і саджати в тюрму, оце принцип державного управління", -  резюмував Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua