Сергій Пашинський: Парламент зобов'язаний конфіскувати кошти Януковича (відео)
понеділок, 13 червня 2016, 12:52

Політики мають вирішувати у парламенті невідкладні проблеми і виклики, що стоять перед державою, а не займатись самопіаром і популізмом.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський під час Погоджувальної ради, відповідаючи на закиди лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

"Уже два місяці ми не фінансуємо оборонне замовлення. Я хочу звернутися до всіх борців з корупцією, захисників прав народу, до всіх інших. Є рішення нашої фракції, нашого комітету, що в цьому балагані треба поставити крапку", - наголосив Пашинський.

Голова комітету нагадав лідерці "Батьківщини" про закон №4057 щодо спецконфіскації коштів Януковича, "який був так влучно відхилений профільним комітетом Андрія Кожем’якіна".

"Зараз буде внесено новий законопроект, і кошти Януковича ми зобов'язані конфіскувати", - підкреслив представник "Народного фронту".

Він додав, що в даному законопроекті враховані всі зауваження, зокрема, європейських партнерів, а з критикою закону виступають лише прибічники Януковича.

"Хоч що небудь давайте зробимо для цієї держави, а не лише для самопіару, брехні і популізму. 10 мільярдів відправимо на оборону, 30 - на соціальні виплати. Оце буде наша з вами робота, а все інше - піар, самолюбування і брехня", - резюмував Сергій Пашинський.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua