Сергій Пашинський: Пролонгація закону щодо особливого порядку місцевого самоврядування на Донбасі дозволить зберегти антиросійські санкції (відео)
середа, 3 жовтня 2018, 11:51

Продовження дії закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей забезпечить продовження санкцій проти Росії, підтримку України у світі, а також введення миротворчої місії ООН на Сході країни.

Про це заявив в інтерв’ю журналістам голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, представник фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

"Президент визначив цей закон як невідкладний. Цей законопроект є елементом системи міжнародних санкцій проти Росії як держави-агресора. Звичайно, було дуже багато списів зламано навколо цього питання, розказували нам і про зраду, і про те, що цей закон дозволить "Моторолі", Захарченку ще там комусь прийти в Раду - це все провокації. Насправді, завдяки жорсткій позиції України, створена міжнародна система санкцій тиску та санкцій проти Росії", — заявив народний депутат.

"Ви можете проаналізувати систему зростання "економіки" Росії. Насправді там нема ніякої економіки. У нас зараз зростання ВВП вище у 2-3 рази, аніж у Росії, і наше завдання - зберегти цю систему санкцій", — заявив голова комітету з нацбезпеки.

"На жаль, ми розуміємо, що Росія витрачає колосальні кошти на політичну корупцію - як в Україні, так і закордоном. І тому дуже багато європейських партій заявляють про можливе зняття санкцій із РФ. Це буде катастрофа для України, і тому ми докладемо усіх зусиль, аби санкції були збережені", — резюмував Сергій Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua