Сергій Пашинський: Рада остаточно повернула вкрадені Януковичем кошти українському народу
четвер, 13 липня 2017, 22:14

Верховна Рада проголосувала за зміни до Державного бюджету на 2017 рік, остаточно поставивши крапку в епопеї з поверненням народу України коштів, вкрадених Януковичем та його оточенням.

Про це написав у своєму Facebook заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський, коментуючи ухвалений проект закону №6600 щодо спрямування перевиконання дохідної частини Державного бюджету для збільшення видатків на вирішення проблемних питань оборони, громадського порядку і безпеки держави, соціально-економічних питань.

"Впродовж двох років я та моя команда боролися з демагогами, популістами й просто дрібними корупціонерами за те, щоб ці гроші були повернені до Державного бюджету України. Ця нечисть заблокувала прийняття закону про спецконфіскацію. Втім, завдяки роботі Генпрокуратури нам це вдалося", - додав Пашинський.

За його словами, попри "блокаду, яку сьогодні влаштували в залі Верховної Ради "борці з корупцією", що завжди ставилися до цих коштів, як до власних, нам вдалося своєчасно прийняти зміни до Державного бюджету і розподілити їх".

"Як ми й обіцяли, 4,5 мільярди гривень додатково направили Збройним Силам України, 800 мільйонів - прикордонникам, 1 мільярд - Національній поліції та Нацгвардії, 4,5 мільярди - на сільську медицину і 1 мільярд - додатково на дороги", - написав Пашинський.

"Звичайно, ці кошти не вирішать всіх проблем, але це перший і серйозний крок нашої реальної роботи, котру ми обіцяли направити на розбудову нашої держави. Дякуємо всім, хто підтримував нас у цій запеклій і, дякувати Богові, успішній боротьбі", - резюмував представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua