Сергій Пашинський: Треба реформувати «Укроборонпром», а не займатись дешевим піаром (відео)
понеділок, 18 березня 2019, 14:25

Верховна Рада має негайно зайнятися реформою «Укроборонпрому» та доступом до державного оборонного замовлення.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський на засіданні Погоджувальної ради.

«Хочу звернутися до шановних голів фракцій, до народних депутатів, до спікера. На сьогодні, президентом введено у дію рішення РНБО, яке передбачає цілий комплекс заходів реформування військово-промислового комплексу. Це не тільки міжнародний аудит, це і створення центрального органу влади щодо управління та координації військово-промислового комплексу, це і розкриття державного оборонного замовлення максимально, щоб запобігти і спекуляціям, і зробити його більш прозорим, це і реформа самого оборонного комплексу, оскільки в такому вигляді як зараз, він існувати немає права», — заявив Пашинський.

Голова комітету з нацбезпеки закликав конкретними діями показати реформування армії.

«На цьому тижні буде закон про зміни до державної таємниці щодо розкриття даних державного оборонного замовлення. Я сподіваюсь, що уряд цього тижня прийме рішення про створення органу центральної влади, і лише такі кроки можуть говорити, що ми реально опікуємось реформою «Укроборонпрому» та армії. Все інше - це дешевий примітивний і не фаховий піар», - заявив Сергій Пашинський.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua