Сергій Пашинський: У мене немає сумнівів, що Савченко готувала теракти разом з Рубаном (відео)
четвер, 15 березня 2018, 13:31

Надія Савченко була виключена з Комітету з питань національної безпеки і оборони за її, зокрема, антиукраїнські заяви та заклики до США і Європи не давати Україні зброю в часи війни з Росією.

Про це в коментарі журналістам повідомив голова профільного комітету, представник «Народного фронту» Сергій Пашинський.

«Коли Надія Савченко стала народним депутатом, вона зробила турне по Європі і США та заявила, що Україні давати зброю не можна. Це рішення, яке ми сьогодні проголосували, воно було на підставі її звернень. Вибачте мене, але коли хтось нам говорить, що під час війни з Росією нам не треба давати зброю - це ворог. На підставі цього ми рік тому ухвалили рішення, а сьогодні ми його імплементували», — заявив голова профільного комітету.

«Інше питання, СБУ і ГПУ готують подання на Савченко за підготовку терактів. Ми з вами на власні очі бачили зброю, яку провозив її найближчий друг Рубан. Ми з вами знаємо, що це була не перша партія. Все інше, я думаю, буде в сесійному залі, коли Генпрокурор озвучуватиме подання на Савченко, і на Регламентному комітеті. Ви самі все проаналізуєте. У мене немає сумнівів, що ця особа готувала теракти», — резюмував Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua