Сергій Пашинський: Верховна Рада має ухвалити закон про державне оборонне замовлення
понеділок, 21 грудня 2015, 13:34

Парламент має якнайшвидше прийняти закон про державне оборонне замовлення, який дозволить планувати забезпечення армії технікою на кілька років вперед.

Про це у своєму виступі під час Погоджувальної ради заявив голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

"В оборонному сегменті є свої фундаментальні закони. Уже другий місяць ми не можемо прийняти закони про державне оборонне замовлення. Я прошу, це дуже важливий закон, завдяки йому ми можемо планувати не на рік, а на 3-5 років. Діюче законодавство уже морально застаріле і не виконує свою функцію", - сказав Пашинський.

Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони також звернувся до спікера парламенту Володимира Гройсмана з проханням включити до порядку денного два закони, які регулюватимуть діяльність військово-цивільних адміністрацій.

"Ми маємо врегулювати правила гри та вирішити питання, які, на жаль, є в колосальній кількості. Прошу поставити на четвер закони №3483 і №3787. Сподіваюся, ми знайдемо вікно і ухвалимо їх", - сказав Сергій Пашинський.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua