Сергій Пашинський: Всі кошти, вкрадені Януковичем і його оточенням, будуть повернуті українському народу
середа, 17 січня 2018, 18:15

Народний депутат фракції "Народний фронт", Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський заявив, що усі кошти, які були вкрадені Януковичем і його оточенням, будуть повернуті в бюджет України.

Виступаючи на засіданні комітету, Пашинський зазначив, що за самими скромними підрахунками, Янукович за чотири роки "царювання" вкрав не менше 30 млрд доларів.

"Ми говоримо про 4% цієї суми, а 96% ці нелюди погрузили в КамАЗи ще під час Майдану і вивезли", – сказав він.

"Ці люди мають колосальні ресурси. Я знаю, що всі ці курченки, захарченки й арбузови зараз дивляться трансляцію цього засідання. Нешановні наші, не витрачайте гроші на "міхомайдани", на підкуп політиків – бережіть ці кошти. Це – кошти Української держави, і ми рано чи пізно доберемось до вас і повернем це все", – наголосив народний депутат.

Сергій Пашинський також нагадав про шалений спротив спецконфіскації, а також запевнив, що вона була лише першим кроком на шляху повернення в Україну всіх коштів, вкрадених Януковичем та його оточенням.

"Спецконфіскація була першим кроком, а будуть ще другий крок, і третій. Ніяка нечисть нас із цього шляху не зіб’є", – резюмував Сергій Пашинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua