Сергій Пашинський: Закон про державне оборонне замовлення має бути підкріплений законом про спецконфіскацію (відео)
вівторок, 14 червня 2016, 15:34

Ухвалений сьогодні парламентом закон про державне оборонне замовлення має бути підкріплений голосуванням у четвер за закон про спецконфіскацію коштів Януковича, арештованих на рахунках в офшорах. Це дозволить закуповувати озброєння та військову техніку, а також здійснювати ефективну модернізацію нашої армії.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, заступник голови фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський під час виступу в сесійній залі.

"Таке враження, що багато хто в залі чекає, коли Путін призначить нам губернатора, свідомо провалюючи всі ініціативи по підвищенню обороноздатності держави. 

Я вкотре звертаюся до всіх: друзі, давайте трошечки забудемо про самопіар, про рейтинги, про розхитування країни. Я переконаний, якщо ми програємо цю війну, то все це нікого цікавити не буде", - заявив Пашинський.

"Давайте у четвер проголосуємо законопроект про спецконфіскацію, щоб наповнити реальним змістом ці законодавчі акти. Уп'яте повторюю, що з 15 квітня ми не фінансуємо наше оборонне замовлення, воно фактично заблоковане", - наголосив голова Комітету з питань нацбезпеки і оборони.

Сергій Пашинський також зауважив, що по сесійному залу ходять "фактично агенти Путіна і кажуть, що не треба давати на армію кошти, бо там їх начебто розкрадуть".

"Так давайте армію розпустимо, оголосимо "ні миру, ні війні" і попросимо північного сусіда, аби він нам прислав якого небудь царя, бо у декого уже нема царя в голові", - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua