Сергій Пашинський: Закон про нацбезпеку – це найкраще свідчення, що ми готові до НАТО (відео)
понеділок, 18 червня 2018, 14:29

Верховна Рада має ухвалити у другому читанні Закон про національну безпеку (№ 8068), бо це і є найкращим свідченням нашого курсу в НАТО.

Про це заявив Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, представник "Народного фронту" Сергій Пашинський на засіданні Погоджувальної ради.

"Завтра о 14.30 ми проведемо підсумковий комітет, ми націлені вносити цей законопроект до сесійної зали заради включення його до другого читання", - сказав він.

"Я прошу керівництво Верховної Ради, щоб на цей четвер ми змогли ухвалити цей важливий законопроект", - закликав Сергій Пашинський спікера парламенту.

"Звертаю увагу, що це і є та реформа, написана у співавторстві із НАТО, яка наблизить нас до стандартів НАТО і самого військово-політичного блоку", - наголосив Голова профільного комітету.

У свою чергу Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що парламент має до кінця тижня ухвалити Закон про національну безпеку, оскільки це є кінцевий термін перед проведенням саміту НАТО.

"Цього тижня є крайній термін, коли ми мали б його ухвалити, оскільки у липні відбудеться саміт НАТО і нам дуже важливо, щоб до саміту ми могли продемонструвати, що Україна готова до співпраці з НАТО і йде шляхом реформ", - сказав Парубій.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua