Сергій Пашинський: Зовнішня загроза нікуди не ділась попри заяви популістів (відео)
понеділок, 5 грудня 2016, 13:19

Представники політичних сил мають дбати про потреби національної безпеки і оборони, а не витрачати час у парламенті на популістські розбірки.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції “Народний фронт” Сергій Пашинський під час виступу на Погоджувальній раді.

“Почув дуже цікаву цифру, що сотні мільярдів витрачаються на армію. Це брехня. Я неодноразово звертався і до керівництва парламенту, і до керівників фракцій, - ми провалили виконання державного оборонного замовлення. Фактично 90% цього бюджету йде на фінансове і речове забезпечення. Це неприпустимо”, - заявив Пашинський.

Окремо голова комітету звернувся до виступаючих, які під час Погоджувальної ради займалися піаром, а не актуальними проблемами.

“Ви дійсно вважаєте, що ті 10 тисяч гривень, які ми платимо бійцю в Авдіївці, це корупція і зловживання, це інвентаризація? Я закликаю всіх не забувати про те, що зовнішня загроза у нас нікуди не ділася, і давайте усе-таки час від часу між своїми фейковими популістичними розбірками згадувати, що ми відповідаємо за збереження цієї держави”, - наголосив Пашинський.

Голова комітету з нацбезпеки запросив усіх “експертів по обороні” прийти на комітет, щоб детально розібрати державний оборонний бюджет на сьогодні і на завтра.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua