Сергій Висоцький: Головне завдання українців - зберегти державність та не допустити реваншу проросійських сил (відео)
середа, 12 вересня 2018, 12:47

Головне завдання України та українців – це зберегти державність та не допустити внутрішнього реваншу проросійських сил під час найближчих виборів Президента та Верховної Ради.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Висоцький в ефірі однієї з радіостанцій.

Він звернув увагу на загрозливі тенденції проросійського реваншу в Україні, наприклад, такі, як передача управління українськими телеканалами особам, наближеним до Кремля.

"Кожен з наших політичних лідерів має усвідомити, що якщо ми не почнемо ставитися до таких людей, як Медведчук, як представники так званого "Опоблоку" (хоча, це "Партія регіонів"), як до ворогів, які хочуть підірвати державність України, то ми можемо далеко не від’їхати", - наголосив політик.

Висоцький також зауважив, що під час майбутніх президентських та парламентських виборів багато що буде залежати від мудрості українського народу. Народний депутат застеріг громадян України від обрання до українського парламенту проросійськи сил.

"Вони зараз роблять ставку на внутрішній реванш, на те, що можна буде знову політичними методами втягнути Україну в ці кігті "руського міра", - висловив побоювання представник "Народного фронту".

На переконання депутата, наразі усі в Україні, як виборці, так політики, мають усвідомити, що "головне завдання усього політичного процесу сьогодення, головне завдання України та українців – це зберегти державність".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua