Сергій Висоцький: Кремль змінив тактику з прямого вторгнення на поширення розбрату та зневіри серед українців (відео)
вівторок, 27 вересня 2016, 14:33

Кремль змінив тактику щодо України, зробивши ставку на поширення за допомогою проросійських політиків та телеканалів розбрату і зневіри серед українців.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт", заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики Сергій Висоцький у понеділок в ефірі одного з телеканалів.

"Тактика Кремля зараз змінилася. Вона навіть не стосується прямого вторгнення. Посіяти зневіру, посіяти розбрат серед українців, домогтися демонтажу нашої української, а вона справді українська, і проєвропейської, прозахідної влади, яка системно протистоїть росіянам. Це також факт. "Закинути" сюди когось лояльного і зробити тут колонію, провінцію. Це все факти, які приходять по різних каналах з Росії. А всі ці телеканали (проросійські. – Ред.) на все це працюють, на зневіру", - наголосив Сергій Висоцький.

Він також зазначив, що сьогодні в українському парламенті є окремі політики, які боряться з "рускім міром" лише на словах, називаючи себе патріотами України, але водночас звинувачують у всьому нинішню владу, зокрема, у тому, що вона "продалась Путіну", і таким чином поширюють зневіру серед українців.

"Вони потім йдуть на "кремлівський", по суті, телеканал і повністю знищують віру українців у те, що щось може змінитися. А ці зміни де-факто відбуваються, цього не можна ігнорувати. Країна вже не така. За два роки війни, переживши ці втрати, маючи повний розвал в економіці – страшну ситуацію, з якої деякі країни навіть не вибираються чи не вибиралися у своїй історії, - ми чогось досягаємо за ці два роки", - підкреслив народний депутат.

"Так, 1,5 % росту економіки – це не 5 %. Коли третина бюджету йде на військові витрати, це вже щось. Це є об’єктивна картина і об’єктивна картина нашої влади також", - додав Висоцький.

У той же час представник фракції "Народний фронт" зауважив, що система організації влади на сьогоднішній день не є ідеальною і досі подекуди "залишається пострадянською".

"Але кроки йдуть. І у нас немає іншої країни, іншого народу, іншої влади як представників цього народу. Це все єдине ціле, і ми як єдине ціле повинні рухатися вперед", - резюмував  парламентар.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua