Сергій Висоцький: Окремі політичні сили саботують розгляд питання впливу Медведчука на вибори (відео)
вівторок, 15 січня 2019, 18:13

Верховна Рада та усі фракції мають розслідувати у складі Тимчасової слідчої комісії вплив кума Путіна Віктора Медведчука на перебіг виборів президента та парламенту.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», заступник голови Комітету з питань свободи слова Сергій Висоцький під час виступу у ВР.

«Наразі свої кандидатури до ТСК подали фракції «Народний фронт» та «Самопоміч», за що я їм дуже вдячний. Інші фракції виявили пасивність», - сказав народний депутат.

Сергій Висоцький зауважив, що це є нездорова тенденція, коли фракції коаліції навіть не хочуть розглядати це надважливе безпекове питання, розуміючи те, що у наступному скликанні може бути фракція імені Медведчука.

«Я дивився сьогодні ефір на «112 Україна» Максима Бурбака, він починає говорити про санкції і Медведчука, а його переривають. Що це, якщо не цензура?», -  обурився представник «Народного фронту».

«Ми бачимо, що повертається в ефір NewsOne пан Піховшек. Ще коли я був студентом, у 2004 ходив на Помаранчевий майдан, вже тоді його прізвище було синонімом брехні та маніпуляції. В мене постає питання, чи справді коаліція, Адміністрація Президента хочуть боротися із впливом росіян на нашу політику чи там іде якесь підігруваня?», - заявив Сергій Висоцький.

«Я звертаюсь до усіх колег подати усі пропозиції щодо складу ТСК на предмет дослідження впливу Росії та Віктора Медведчука на українську політику. Давайте збиратися і ставити у порядок денний втручання РФ у вибори», - підсумував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua