Сергій Висоцький: Погроми і спроби розхитати ситуацію в Україні – це план Путіна (відео)
вівторок, 23 лютого 2016, 12:24

Погроми російських установ у Києві в дні вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні є частиною стратегії Путіна, яка полягає у спробі розхитати ситуацію в Україні і привести до влади дружні йому політичні сили.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Висоцький у понеділок в ефірі каналу "Еспресо ТВ".

"У нашому політичному середовищі є такий термін – "зашкварити тему". Тобто взяти будь-яку тему і "вступити" в неї настільки провокаційно, брудно, некрасиво та неприйнятно для суспільства, аби про цю тему забули назавжди", - сказав він.

Сергій Висоцький зазначив, що він разом з народним депутатом Андрієм Левусом протягом останнього року намагався системно займатися деокупацією України від кремлівського бізнесу.

"Ні в кого немає сумніву, що кремлівський бізнес тут присутній масово. Фактично в багатьох випадках українці самі ж сплачують агресію проти нас: ці компанії транслюють свій прибуток до Москви, і потім ці гроші реінвестуються у війну на Донбасі", - підкреслив він.

За словами представника "Народного фронту", депутати долучались лише до тих акції, в результаті яких страждав російський гаманець і російський бізнес, "тобто, ми привернули увагу, пояснили суспільству проблему й далі юридичними способами намагаємось добитися відповідний дій".

Натомість він розкритикував дії провокаторів, які влаштували погроми в Києві.

"Хто ці співробітники офісів "Альфа-банку", які були розгромлені? Стоїть звичайна дівчина, може, вона так само, як ми, стояла на Майдані, може, вона є волонтером, переказує гроші в АТО. А її оці бики, вибачте на слові, ледь не побили. В чому вона винна? Лише в тому, що працює в банку, годує родину?" - наголосив народний депутат.

"Люди просто не сприймають такий спосіб впливу, як погром, оце, вибачте, жлобство. І в мережі вже пішли пости на захист банку. І все – тема вже "зашкварена" завдяки діям оцих людей, а вигідно це все Росії", - сказав Сергій Висоцький.

"Якщо співставити джерела інформації, хто постійно говорить про перевибори, про імпічмент президенту, про дестабілізацію ситуаціїце російські ЗМІ, кремлівські експерти, Медведчук та його оточення, Опозиційний блоклюди, які прагнуть реваншу", - додав він.

"Розуміючи, що військової перемоги над Україною зараз не буде, Путін просто запускає внутрішній сценарій, розраховуючи, що якісь реакційні сили прийдуть до влади. Це просто стратегія Путіна, і треба це розуміти", - резюмував Висоцький.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua