Сергій Висоцький: Україна назавжди повинна позбутися енергетичної залежності від Росії (відео)
понеділок, 17 грудня 2018, 13:47

Верховна Рада має підтримати на останньому сесійному тижні у цьому році Постанову про звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів із забезпечення енергетичної безпеки держави. Це має назавжди врятувати Україну від "газової голки" РФ, яка десятиліттями впливала на національну безпеку та оборону.

Про це заявив один із співавторів відповідного проекту постанови № 9317, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Висоцький на засіданні Погоджувальної ради.

"Зараз ми не купуємо газ у агресора. Але для того, щоб впливати на європейську ціну, на показники "Газпрому" і використовувати наш український газ, як зброю проти агресора, - нам треба стати експортером газу. Допомогти зробити це можуть лише стратегічні закордонні інвестори, в тому числі із США", - заявив Висоцький.

"Якщо парламент в останній рік каденції, і уряд, який має повноваження, не зробить так,  аби стратегічні американські та європейські інвестори прийшли на внутрішній ринок, ми не зможемо досягти повноцінної енергетичної незалежності", - наголосив представник "Народного фронту".

"Тільки міжнародні корпорації, які принесуть сюди західні позапартійні стандарти та їх мільярдні інвестиції, зроблять усе, аби ми назавжди злізли із "газової голки" "Газпрому", незалежно від результатів наступних виборів", - підсумував Сергій Висоцький.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua