Серіал «Слуга народу» підходить до завершення - Арсеній Яценюк
неділя, 19 грудня 2021, 20:15

Ключові тенденції сьогодні - корупція, безпорадний уряд і безпорадний президент, втрата енергетичної незалежності, підвищення податків. Серіал «Слуга народу» підходить до завершення, - наголосив прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у програмі «Сьогодні. Підсумки» на телеканалі «Україна». 

“Голобородько – не Зеленський, а Зеленський – не Голобородько. Людей обманули, що буде чесний президент. Він точно нічого не знає в державному управлінні, не розуміється. Але принаймні хоча би буде мораль і чесність. Все це зруйнувалося і зникло”, - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що нині у владі “кумівство, корупція, життя на державних резиденціях, чартерні перельоти за рахунок коштів платників податків, повний розвал системи державного управління”: "Єдине, що цікавить (владу - ред), - особистий рейтинг Володимира Зеленського. Його не цікавить рейтинг держави чи рейтинг добробуту громадян України. Виключно особистий. Це у нього з минулої професії”.

“Тому те, що відбувається сьогодні в українській державі з точки зору професійності, - це реально жах”, - додав він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що в поточному році тенденція така, що, за даними Держстату, ціни виросли на 9% більше, ніж зарплати.

Основне, підкреслив він, - це економічне зростання і добробут громадян. У той же час ключові тенденції нині - “корупція, неефективність управління - безпорадний уряд і безпорадний президент, втрата енергетичної незалежності, підвищення податків”.

Основний показник, наголосив він, - що в цьому році українців виїхало за кордон найбільше за 11 років: "Це і є справжній рейтинг Володимира Зеленського”. 

“Але ефективна влада і розум здатний вирішити і ці проблеми. Ми в 2014 році були в ситуації, в десятки разів гіршій”, - додав Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua