Системні реформи потрібно ухвалити попри опір опозиції, - Сергій Висоцький (відео)
вівторок, 26 вересня 2017, 13:13

Українська влада, незважаючи на опір опозиції, має завершити системні реформи, в першу чергу - пенсійну та медичну. Необхідно рухатися вперед, а не консервувати стару непрацюючу систему.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький в ефірі одного з телеканалів.

«Ми проводимо реформи. Ви можете не погоджуватися з концепцією медичної реформи, але це реформа, яка докорінно змінить характер відносин у цій сфері. Ви можете не погодитися з тим, яка пенсійна реформа, ви можете вносити до неї поправки та її критикувати, але те, що вона поміняє саму систему пенсійного забезпечення із загальної на накопичувальну – це факт. Це дуже велика зміна. Те, що ми провели децентралізацію, дало можливість наповнити місцеві бюджети», - наголосив народний депутат, звертаючись до представників опозиційних фракцій у студії.

Сергій Висоцький також нагадав про створення в Україні антикорупційних органів та докорінне реформування «Нафтогазу».

«Державна система не будується за п’ять хвилин. Це архітектура держави. Так, є багато конфліктів та хаосу, але ми намагаємося йти вперед і намагаємося довести вам, - громадяни, і самі усвідомити, що не може країна жити за соціалістичної системи. Ми 26 років кажемо, що у нас все безкоштовно, що у нас все забезпечено. Ні, нічого реально цього немає. І кожна людина це знає, бо коли вона йде до лікаря, то несе йому хабар. Так давайте щось робити, давайте міняти систему. Ми це робимо, на відміну від минулих урядів (до Революції Гідності, – Ред.), які консервували систему», - сказав він.

Крім того, представник фракції «Народний фронт» нагадав присутнім, що раніше українська економіка завжди субсидіювалася Росією і була повністю залежна від російського газу, через що представники минулих урядів, в тому числі уряду Юлії Тимошенко, їздили в Кремль домовлятися про знижки на ціну на газ.

«Наш Уряд - уряд Яценюка, потім уряд Гройсмана зробили реформу «Нафтогазу» і тепер там корпоративне управління за міжнародними стандартами. І «Нафтогаз» вперше за усі роки незалежності став прибутковою організацією. Ми це зробили. І вперше в історії України ми змогли позбутися російського газового іга. Цього не змогли зробити ні Янукович, ні Тимошенко, ніхто інший», - резюмував Сергій Висоцький.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua