Скасування підвищення депутатської зарплатні має бути проголосоване 1 листопада, - Андрій Парубій (відео)
понеділок, 31 жовтня 2016, 23:29

Постанова про зміни до бюджетної постанови, згідно з якою будуть вилучені пункти про підвищення депутатської заробітної платні, буде поставлена на голосування вже у вівторок, 1 листопада.

Про це заявив Голова Верховної  Ради України, представник політичної партії «Народний фронт» Андрій Парубій за результатами засідання фракції у понеділок увечері в коментарях журналістам.

Він зазначив, що не підписував попередню постанову, в якій містяться пункти про підвищення депутатської зарплатні - до тих пір, поки не була погоджена з керівниками фракцій і не зареєстрована нова  постанова про зміни до попередньої постанови, яка передбачає вилучення з неї пунктів 3 і 4, які коригували заробітну плату парламентарів.

«Сьогодні підготовлені зміни до постанови. Ці зміни підписав я особисто, підписали майже всі голови фракцій: і Гринів, і Бурбак, і Ляшко, і Березюк, і Москаленко, і голова бюджетного комітету. Після того, як були підписані пропозиції щодо змін, маючи повну гарантію, що зміни пройдуть, я підписав попередню постанову, бо неможливо вносити зміни в постанову, якщо вона ще не підписана», - пояснив Голова парламенту.

Він також додав, що очікує на ухвалення змін до постанови про підвищення депутатської зарплатні вже завтра, у вівторок. 

«Такий є юридичний шлях і він є найбільш вірний», - наголосив Андрій Парубій. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua