Слід з’ясувати, чи Каплін висловлює офіційну позицію БПП щодо вибачень перед Трампом, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 17 січня 2017, 11:36

Необхідно з’ясувати, чи є заява депутата від Блоку Петра Порошенка, Сергія Капліна, щодо вибачень перед новообраним президентом США Дональдом Трампом відображенням офіційної позиції БПП.

Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак під час виступу з парламентської трибуни.

"Тут один депутат з простих людей з фракції БПП запропонував вибачитись перед Трампом за слова, що він перегляне позицію США щодо анексії Криму. Хочу запитати його, до речі, прикро, що він не присутній в залі – чи це є офіційна позиція фракції БПП", - зазначив Максим Бурбак.

"Чи, може, ми визнаємо, що Крим було анексовано справедливо, чи, може, ми визнаємо, що треба вибачитись перед Ле Пен і Путіним? Треба робити висновки, чи це є офіційною позицією", - підсумував керівник фракції "Народний фронт".

Від імені "Народного фронту" депутат закликав усіх, хто насправді вболіває за Україну, припинити вкидати у суспільство ідею здачі територій агресору. "В цій залі підтримки цим ідеям нема й не буде! Тим більше, що Росії не потрібні уламки територій, бо вона прагне отримати під контроль всю нашу країну, всю Європу", - додав він.

"Колеги, маємо лише один вибір: ставати сильними. Зміцнювати нашу армію. Збудувати суверенний інформаційно-культурний простір, вільний від олігархічних маріонеток і путінських "консерв". Мати незалежну економіку, проводити активну послідовну зовнішню політику. Посилювати антипутінський фронт і розширювати санкції проти Росії аж до повного припинення агресії, - чи до колапсу самого агресора", - наголосив Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua