«Слуги народу» вирішили стати «господарями народу» - Арсеній Яценюк про напад на журналістів «Схем»
середа, 6 жовтня 2021, 10:58

Напад на журналістів «Схем» свідчить з боку керівництва «Укрексімбанку» свідчить про вседозволеність і владний дурман так званих «слуг народу», які насправді вирішили стати «господарями народу», - наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк. 

У своєму дописі на Facebook він наголосив, що напад на журналістів проекту «Схеми» керівництвом державного «Укрексімбанку» із застосуванням грубої фізичної сили повинен отримати правову оцінку, результатом якої має стати судовий вирок.

«Цьому не повинні стати на заваді жодні зв’язки, протекції і дружні стосунки керівництва банку з представниками влади і наближеними особами», - підкреслив лідер НФ.

Причиною нападу, як випливає з інформації самих журналістів, стало запитання про кредитування «Укрексімбанком» структур на окупованих Росією територіях так званої «ДНР»:

«Саме це привело керівників банку до шаленого сказу, рукоприкладства і намагання знищити записане відео», - написав він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що фінансування державним банком ворожої сторони, агресора - це диверсія проти держави і злочин проти кожного 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua