Сьогодні ключовий тест для влади. Люди мають відчути, що вони захищені, - Арсеній Яценюк
п’ятниця, 13 березня 2020, 10:12

«Країна перед неймовірними викликами. Хайп закінчився. Зараз пішов перший ключовий виклик для президента і для нашої країни. Якщо не буде адекватної  відповіді на коронавірус і на економічні виклики, це може потягнути за собою політичну кризу», - наголосив прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у програмі «Прямий контакт» з Тарасом Березовцем на «Прямому каналі» 12 березня.

«Нам в сьогоднішній ситуації такі ускладнення у вигляді економічної, політичної та ще й медичної кризи не потрібні. Опозиція думає, що вона зараз виграє. Теоретично може, тільки країна щоб не програла», - підкреслив він.

Влада, отримавши найбільший мандат довіри, взяла на себе відповідальність, підкреслив Арсеній Яценюк: «Нехай беруть на себе не просто всю повноту відповідальності, а й функцію виконання ключового завдання держави – захисту України і українців від економічної кризи, від медичного виклику і недопущення політичної кризи. Це їхнє завдання. І тут вони повинні себе проявити».

«З огляду на зміну світової ситуації: економіка, фінанси, банки, коронавірус, комунікація з людьми, щоб люди відчували, що країна їх захищає, - це зараз ключовий тест для уряду і для влади», - сказав Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua