Сьогодні влада на колінах просить електроенергію у ворога - Арсеній Яценюк (відео)
неділя, 7 листопада 2021, 19:22

Путін – ворог української держави. Лукашенко – невизнаний президент. А нинішня влада зараз на колінах просить про постачання енергетики, - наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в ефірі телеканалу «Україна» 7 листопада. 

Він підкреслив, що енергетиці не просто проблеми, а катастрофа. Лідер НФ, нагадав, що влада не закупила газ, коли він коштував 250 доларів, а зараз на його закупівлю з кишень українців треба витягнути додатково 5 мільярдів доларів. 

Щодо рішення влади постачати електроенергію з Білорусі та РФ, він наголосив:

«Путін – ворог української держави. Лукашенко – невизнаний президент». «Ви взагалі маєте хоч якусь гідність?» - звернувся він до представників влади. 

«Я вже зараз не кажу про кваліфікацію і  розум - як взагалі можна допустити до того, що в Україні немає вугілля, немає газу, немає незалежної енергетики», - підкреслив він. 

«Енергетика – це частина незалежності. Ви як на колінах повзете і зараз просите? Ви до чого довели країну?» - наголосив він.

Водночас, наголосив Арсеній Яценюк, влада забрали субсидії у практично кожного третього українця: «Було 7 мільйонів домогосподарств, які отримували субсидію, зараз 2,5».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua