Співпраця об’єднаних територіальних громад і народного депутата Максима Бурбака дає позитивні результати
середа, 19 вересня 2018, 09:36

Жителі Вікнянської об’єднаної територіальної громади Заставнівського району висловили щиру вдячність народному депутатові України від фракції «Народний фронт» Максиму Бурбаку за сприяння та підтримку у вирішенні проблем громади.

Про це йдеться у листі за підписом голови ОТГ Івана Ковалюка, який надійшов на адресу нардепа М. Бурбака, повідомили у прес-службі Чернівецької обласної партійної організації «Народний Фронт»

«Мешканці висловлюють вам щиру подяку за розуміння багатьох наших проблем та підтримку в їх вирішенні», – зазначив Ковалюк, додавши, що завдяки клопотанню Бурбака Кабінет міністрів України виділив субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих сіл Вікнянської ОТГ.

«Зокрема, батьки дітей, які навчаються у Вікнянській ЗОШ І-ІІІ ст. та Онутському НВК І ст., задоволені тим, що їхні діти віднині вчитимуться в класах, де вікна й двері замінено зі старих дерев’яних на сучасні металопластикові, енергозберігаючі, що створило значно комфортніші умови», – написав Іван Ковалюк.

Посадовець додав, що жителі ОТГ тривалий час очікують на ремонт Будинків культури сіл Онут та Вікно.

«Наразі ці роботи тривають, до кінця осені матимемо ще два відремонтовані об’єкти», - додав голова ОТГ.

Ковалюк додав, що Максим Бурбак як мажоритарний депутат «справді докладає усіх зусиль, щоби сприяти мешканцям Вікнянської ОТГ у вирішенні наболілих проблем».

Водночас сам нардеп повідомив про наміри допомогти жителям громади у вирішенні інших проблем.

«Людей турбує питання підняття ціни на газ, гостро стоїть питання забезпечення населення скрапленим газом. Є й нові питання - після відключення аналогового телебачення не у всіх помешканнях мають можливість переглядати українські канали, а покриття цифровим сигналом відсутнє», – повідомив Максим Бурбак.

«Попри всі закиди «зрадофілів» об’єднана громада живе і впевнено крокує вперед. Лише так, спільними зусиллями впроваджуємо реформу з децентралізації влади», – додав народний депутат.

За інформацією прес-служби, цього року Кабінет Міністрів України за сприяння Максима Бурбака та інших народних депутатів виділив Вікнянській ОТГ понад 1,6 млн грн субвенцій з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку. Так, у Вікнянській ЗОШ за ці гроші було виконано заміну старих дверей та вікон на нові. Такі ж роботи провели в Онутському навчально-виховному комплексі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua