Співпраця оновленої Генпрокуратури та МВС дає успішний результат, - Андрій Помазанов (відео)
субота, 16 липня 2016, 13:51

Успішна операція із затримання скандально відомого забудовника Анатолія Войцеховського – це результат ефективної  співпраці нового керівництва Генеральної прокуратури та оновлених органів внутрішніх справ.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт», член Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя Андрій Помазанов у п’ятницю в ефірі одного з телеканалів, коментуючи відповідне затримання.

Він зазначив, що ця операція була спланована працівниками органів внутрішніх справ та Генеральної прокуратури.

«Ми бачимо, що з приходом Юрія Луценка на посаду Генерального прокурора маємо підтримку і органів внутрішніх справ, які ведуть слідство, і, власне, ефективне процесуальне керівництво. Тому ця операція була спланована, і в один день ця особа (забудовник Анатолій Войцеховський. – Ред.) була затримана, було проведено обшуки, знайдено необхідні документи та докази абсолютно законним шляхом, пред’явлено підозру. І я вже знаю, що готуються матеріали, залишилося буквально декілька процесуальних заходів для передачі їх до суду», - наголосив Помазанов.

Більше того, за інформацією представника фракції «Народний фронт», «є ще декілька подібних справ і у короткий проміжок часу будуть гучні затримання».

«Всі ці справи мають великі шанси бути доведеними до кінця. І, нарешті, країна зможе побачити перші вироки з новим Генеральним прокурором та з новою правоохоронною системою», - заявив народний депутат.

Андрій Помазанов також відзначив високий професіоналізм проведення цієї операції, оскільки про її підготовку практично ніхто не знав - ні народні депутати, ні журналісти.

«І якщо зараз наші «лещенки», «найєми», депутати-«журналісти» перестануть вихоплювати інформацію від правоохоронних органів і розголошувати її, то будуть проведені ще такі самі операції», - резюмував парламентар.

Як відомо, у п’ятницю, 15 липня, Генеральна прокуратура України оголосила про підозру у низці злочинів та затримала скандально відомого забудовника Анатолія Войцеховського, компанії якого будують у Києві близько 40 житлових комплексів на самовільно зайнятих земельних ділянках, здебільшого без дозвільних документів. Войцеховського підозрюють в умисному ухиленні від сплати податків на суму 12,5 млн грн, створенні організованої злочинної групи для самовільного захоплення земельних ділянок.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua