Справа Онищенка свідчить про послідовну боротьбу з системною корупцією, - Андрій Тетерук (відео)
середа, 6 липня 2016, 12:10

Надання Верховною Радою згоди на притягнення до кримінальної відповідальності і арешт народного депутата Онищенка демонструє, що в державі ведеться послідовна боротьба з корупцією.

Про це заявив Перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук у вівторок в ефірі "5 каналу".

Він наголосив, що згода парламенту на притягнення до відповідальності Онищенка "є не точковим та вибірковим ударом, а системною роботою, яку проводять правоохоронні органи".

"Я вважаю, що це є системною роботою наших правоохоронних органів, оскільки їхня робота є не точковою й вибірковою – зараз така діяльність ведеться по всій території України попри те, що ми стримуємо російську агресію", - наголосив Тетерук.

"Вчора було проведено потужну операцію проти бурштинової мафії, яка корупційно руйнує не лише чиновників, але нищить природу", - зазначив представник "Народного фронту".

Він також підкреслив, що "Народний фронт" є послідовною політичною силою, яка віддала майже 100% голосів за притягнення до відповідальності, затримання та арешт Онищенка – людини, яка спонсорує корупцію в політикумі.

"По-друге, подання НАБУ ґрунтуються на матеріалах розслідувань, проведених свого часу депутатом "Народного фронту" Тетяною Чорновол – саме вона першою почала вимагати притягнення до відповідальності пана Онищенка", - додав Андрій Тетерук.

За його словами, не є важливою партійна приналежність депутата – важливо усвідомити, що подання вноситься щодо депутата, який порушив закон, він має за це відповісти і "до цієї думки треба звикати".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua