Справедливе рішення суду стосовно Медведчука має стати актом справедливості щодо пам’яті полеглих у війні - Арсеній Яценюк
вівторок, 11 травня 2021, 22:11

«Кум Путіна отримує по заслузі. Нехай зараз. Хоча потрібно було раніше», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

«Сьогодні важко пояснити, що сім років війни в Україні - не в підпіллі, а відкрито, користуючись надзвичайними пільгами, - діяла особа, яка мала прямі контакти з Путіним, з його оточенням і окупантами в ОРДЛО», - написав лідер «Народного фронту» у Facebook.

«Як послідовний противник Путіна і його прихвоснів на зразок Медведчука, нагадаю. Очолюваний мною уряд, що є автором закону про санкції, закрив повітряне сполучення з Росією. Але усупереч рішенню уряду Медведчук отримав право вільно літати до свого кума Путіна за інструкціями. Кум Путіна б не отримав доступ до збагачення через торгівлю пальним через нафтопровід. Але засідання мого уряду цілеспрямовано було зірване», - зазначив Арсеній Яценюк.

Лідер «Народного фронту» також підкреслив, що його публічні заклики прибрати Медведчука від діяльності, яка забезпечувала неукраїнські інтереси, - відомі.

«Тому сьогодні, попри незгоду з багатьма діями нинішньої влади, повністю підтримую оголошення підозри Медведчуку, яке має закінчитися законним справедливим рішенням суду в інтересах українського народу», - наголосив він.

«Це має стати актом справедливості по відношенню не лише до права, але й до пам’яті тих, хто поклав свої життя у війні проти російського агресора», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua